Kerkrade telt af: countdown voor Wereld Muziek Concours is begonnen

Het aftellen tot het Wereld Muziek Concours in 2022 is officieel begonnen! Over precies één jaar vindt de aftrap van de 19e editie van het Wereld Muziek Concours plaats in Kerkrade en verandert de stad weer een maand lang in het bruisende epicentrum van de blaasmuziekwereld. Wethouder Tim Weijers (Evenementen & Marketing) startte samen met WMC-voorzitter Max Kousen - in het bijzijn van het WMC-bestuur, enkele vrijwilligers en het WMC-team - de aftelklok bij het WMC-kantoor aan de Niersprinkstraat. 

Editie 2022

Het Wereld Muziek Concours vindt volgend jaar plaats van 7 t/m 31 juli 2022. Aanvankelijk zou het WMC deze zomer georganiseerd worden, maar vanwege de coronacrisis heeft de organisatie, in nauw overleg met belanghebbenden, besloten het festival een jaar vooruit te schuiven. De inschrijvingen voor de wedstrijden voor de komende editie van WMC Kerkrade zijn al op 1 juni 2021 geopend.

BLOW!

WMC Kerkrade zit ondertussen niet stil. Op 3, 4 en 5 september 2021 wordt de tweede editie van BLOW! gehouden. Het meest eigenwijze blaasmuziekfestival van Nederland vindt ditmaal plaats in het sfeervolle Kerkraadse stadspark. Voor de programmering en tickets kun je terecht bij:
www.blowbywmc.nl.

Trompetspeler
Fotograaf
Pixabay