Supermarkt ALDI Heerlerbaan heropent de deuren

Op woensdagochtend 29 september om 8.00 uur opent de vernieuwde ALDI-vestiging aan de Heerlerbaan 239a in Heerlen de deuren.

De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. Zo is de geur van afgebakken brood een heerlijke binnenkomer en ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat. Daarnaast komt de discounter met duidelijke ACTIE-communicatie in de winkels, waarmee acties uit de folder in de filialen direct herkenbaar zijn. Eenvoud en het echte discountgevoel worden nog meer zichtbaar en dat maakt boodschappen doen nog eenvoudiger voor de klant.

De vernieuwde winkel aan de Heerlerbaan 239a in Heerlen beschikt over 147 gemeenschappelijke parkeerplaatsen. De openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

ALDI Heerlen
Fotograaf
ALDI