Kasteel Erenstein tweede populairste trouwlocatie Limburg

Kasteel Erenstein, gelegen op het terrein van Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein, heeft een prachtige tweede plek als populairste trouwlocatie van Limburg 2022 veroverd. Dat maakte de website Toptrouwlocaties.nl maandag 14 februari jl. bekend. De locatie ontving, samen met een andere trouwlocatie, de meeste aanvragen binnen de Limburg op het landelijke platform van Toptrouwlocaties.nl.

Toptrouwlocaties.nl heeft voor het elfde jaar op rij de populairste trouwlocaties van Nederland bekend gemaakt. In de provincie Limburg plaatste trouwlocatie Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein zich op een welverdiende 2de plek. De trouwlocatie ontvangt al jaren een nominatie door Toptrouwlocaties.nl.

Kasteel Erenstein kent een rijke geschiedenis, wordt omringd door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin waar een bruiloft mooi tot haar recht komt. Daarnaast beschikt de locatie over diverse authentieke kasteelzalen, een sfeervol restaurant en een karakteristieke binnenplaats met diverse mogelijkheden voor een complete huwelijksdag.

De 45 comfortabele hotelkamers in het naastgelegen hotel Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein bieden de mogelijkheid aan het bruidspaar om na afloop van de huwelijksdag met alle bruidsgasten te blijven overnachten. “We zijn beretrots op deze mooie waardering voor deze trouwlocatie. Een locatie met oneindige mogelijkheden waar al vele bruidsparen de dag van hun leven hebben gehad en waar we hopelijk nog vele mogen verzorgen!” zegt Wendy Kloos Schrauwen – Manager Trouwen.

Toptrouwlocaties.nl organiseert jaarlijks vijf keer de bekende Open Toptrouwlocatie Route, de landelijke open dag voor trouwlocaties door heel Nederland. Tijdens deze open dagen vinden ieder jaar zo’n 16.500 bezichtigingen door aanstaande bruidsparen op trouwlocaties plaats. De organisatie is overkoepelend door één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt.

Kasteel Erenstein
Fotograaf
Fletcher Trouwen