Sjplinktere van de Hoots organiseren 15e editie Buurtfeest Holz

De Sjplinktere van de Hoots presenteren na 2 jaren lockdown eindelijk hun 15e editie van Buurtfeest Holz. En niet zo maar een editie: Hamesj óppen Hoots! op zaterdag 10 september 2022 van 15 tot 24 uur. Het buurtfeest staat ditmaal volledig in het teken van het onlangs gesloten Café Hamers aan de Holzstraat. De sfeer, nostalgie én gezelligheid van het café en wieët Jeu Wetzelaer keren voor een dag terug op het plein voor de kerk van de Holz. Hamesj óppen Hoots wordt daarmee een speciale jubileumeditie voor de Sjplinktere van de Hoots. Jeu Wetzelaer glundert al bij het vooruitzicht en nodigt iedereen uit voor Buurtfeest Holz. Jeu zelf loopt tijdens het middagprogramma stage bij Hamesj óppen Hoots.

Voor jong en oud

Er is weer een programma voor jong en oud met spelletjes voor de kids zoals zaklopen, eierlopen, blikgooien, ringwerpen en koekhappen. Ook komt er een kegelspel à la café Hamers, geheel in stijl met het thema van deze editie. Daarnaast is er een kinderrommelmarkt en de stoomtrein. Ook vindt er een heuse stoepkrijtwedstrijd uit oude tijden plaats. Om 19 uur maakt de jury de winnaar bekend. De hoofdprijs is een dagje GaiaZOO.

Pop-up Lunchroom de Holz kaffieëklatsj

De traditionele en ouderwetse kaffieëklatsj ontbreekt uiteraard niet op het middagprogramma, ditmaal als pop-up locatie van Lunchroom de Holz Mijn Passie. En bak zelf een vlaai of taart, en lever je gebak in op vrijdag 9 of zaterdagochtend 10 september 2022 bij Lunchroom de Holz mijn Passie, Holzstraat 11. Tijdens Hamesj óppen Hoots staan jouw vlaaien en taarten te pronken bij de Pop-up Lunchroom de Holz kaffieëklatsj.

BBQ

De Sjplinktere van de Hoots zorgen ook voor de inwendige mens. In de late namiddag staat de barbecue aan.

Brouwerij Rolduc

De brouwers van Brouwerij Rolduc presenteren in de middag hun heerlijke biertjes, van Blonde Non tot Kølsje Jong, op een sfeervol authentiek terras 

Live muziek

De line-up van artiesten is jubileumwaardig, tussen 15 en 24 uur treden achtereenvolgens op:

15.30 uur Die Altböhmischen

18.00 uur The ABBA Girls

19.00 uur Avalons Dream

Top 20 van Jeu

DJ Draaitanic by Dino presenteert aansluitend de Top 20 van Hamesj óppen Hoots. Jeu heeft de meest populaire nummers uit de afgelopen 100 jaar in Café Hamers verzameld en op een rij gezet.

Dank

De Sjplinktere van de Hoots spreken hun dank uit naar alle sponsoren, vrijwilligers en vlaaienbakkers.

Meer informatie

Volg de actuele informatie van Hamesj óppen Hoots via de Facebookpagina van de Sjplinktere van de Hoots.

Poster Hamesj óppen Hoots