MijnMarketing.com biedt gratis training aan horecabranche

Auteur
MijnMarketing.com

De horecabranche wordt hard getroffen door de doorgevoerde coronamaatregelen. Om de horeca een hart onder de riem te steken, organiseert MijnMarketing.com een gratis online trainingsprogramma gericht op marketing én speciaal afgestemd op de horeca. Op deze manier kunnen horecaondernemers kosteloos hun kennis bijspijkeren op het gebied van marketing zodat ze er helemaal klaar voor zijn wanneer de maatregelen versoepeld worden.

Juist in deze tijden betekent sluiten niet stilzitten. Veel horecaondernemers tonen veerkracht en bieden afhalen en/of bezorgen aan. Om deze ondernemers te ondersteunen in deze uitzonderlijke tijd, biedt full-service marketingbureau MijnMarketing.com een gratis online trainingsprogramma aan. Een programma bestaande uit verschillende marketingtrainingen. Van een online Google-vindbaarheidstraining tot een Instagram-training waarbij antwoord wordt gegeven op de vraag ‘Hoe zet je Instagram succesvol in voor jouw horecabedrijf?’. Door het volgen van in totaal 6 webinars krijgen horecaondernemers de mogelijkheid om hun marketingkennis op pijl te houden en zich voor te bereiden op de (hopelijk spoedige) heropening. Na het succesvol afronden van de 6 webinar-sessies ontvangen de deelnemers het MijnMarketing.com marketingcertificaat voor horecamarketing.

“Veel horecaondernemers in onze omgeving zijn de afgelopen periode zwaar getroffen en hebben nog een stevige uitdaging in het vooruitzicht om hun hoofd boven water te houden. Binnen MijnMarketing.com hebben we de koppen bij elkaar gestoken en zijn we op zoek gegaan hoe we ons steentje kunnen bijdragen. Dit doen we door onze specialisten, inclusief hun vakinhoudelijke kennis, ter beschikking te stellen. Hiermee hopen we de ondernemers een zetje in de rug te geven om de verliezen straks te kunnen compenseren”, aldus Jimé Hoen, algemeen directeur MijnMarketing.com.

Horecaondernemers door heel het land kunnen de komende maand dus volledig gratis deelnemen aan de webinars van MijnMarketing.com. Aanmelden voor het trainingsprogramma kan via: www.mijnmarketing.com/voordehoreca

Gratis marketingtraining
Fotograaf
Pixabay