Ondernemen

Dieter van Gortel ontvangt Speld van Verdienste

Dieter van Gortel

Loco-burgemeester Pieter Meekels heeft op donderdag 30 september de Speld van Verdienste van de gemeente Sittard-Geleen uitgereikt aan Dieter van Gortel. De heer Van Gortel krijgt de Speld onder meer vanwege zijn verdiensten voor de Vereniging Bedrijven Sluisweg in Born en zijn jarenlange inzet voor de Geleense damvereniging De Vaste Zet.

Fotograaf
Ermindo Armino

Gemeente Heerlen lanceert 't Heerlens Heitje

Heerlens Heitje

In de app van ’t Heerlens Heitje zijn vanaf maandag 4 oktober klussen verspreid over alle wijken in Heerlen te vinden. Iedereen die het leuk vindt om zijn of haar eigen buurt mooier te maken, kan nu meedoen. Met de digitale heitjes die daarmee verdiend worden, koopt de klusser bijvoorbeeld een lunch, boek of spel bij de aangesloten lokale ondernemers.

Fotograaf
Gemeente Heerlen

Hornbach Kerkrade breidt uit met nieuwe vloerensectie

Vloer

Van tegels tot laminaat, houten vloeren, vloerbedekking, PVC en gietvloeren: je vindt het in alle soorten, maten, tegen de laagste prijs en ruim op voorraad bij HORNBACH VLOEREN. Dit najaar lanceert de bouwmarktketen een nieuwe retailformule, met eigen vestigingen, op de Nederlandse markt. De allereerste HORNBACH VLOEREN zal haar deuren openen aan de Wiebachstraat op de Rodaboulevard in Kerkrade.

Fotograaf
Pixabay

Univé tekent overeenkomst voor sponsoring Roda JC

Voetbal

Univé is official partner van Roda JC geworden. Met een sponsorovereenkomst van drie jaar verbindt de coöperatie zich aan de voetbalclub in Kerkrade. Beide partijen hebben de samenwerking zojuist ondertekend. Univé en Roda JC bouwen samen aan een sportieve toekomst om sport en beweging voor iedereen toegankelijk maken. Niet voor niets is Univé supporter van sport.

Fotograaf
Pixabay

Townhouse Maastricht krijgt huiselijke hoteluitbreiding

Townhouse

LBG Hotels heeft de deuren geopend van Townhouse Apartments Maastricht; een antwoord op de vraag naar overnachtmogelijkheden voor mid- tot long stays en familiekamers in de stad. Townhouse Apartments is de eerste uitbreiding van LBG Hotels’ concept Townhouse. 
Townhouse Designhotel Maastricht, pal tegenover Townhouse Apartments, is geopend in 2009 en wordt sindsdien onafgebroken gewaardeerd door gasten uit binnen- en buitenland.

Fotograaf
LBG Hotels

Winkelcentrum Makado verwelkomt vier nieuwe zaken

Winkelcentrum Makado Beek

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens het Achmea Dutch Retail Property Fund (ADRPF) overeenkomsten gesloten met vier nieuwe huurders in winkelcentrum Makado in Beek. Bristol, Rituals, T-Mobile en Italiaans restaurant Trattoria Casa Vostra huren in totaal ruim 1.600 m². T-Mobile heeft eind 2020 al haar deuren geopend.

Fotograaf
Makado Beek

Sportprijzen verkrijgbaar bij Studio46 in Oirsbeek

Studio46 in Oirsbeek

Bij Studio46 in Oirsbeek kun je nu ook terecht voor het bestellen van sportprijzen. Denk bijvoorbeeld aan bokalen en medailles voor sportwedstrijden. Eigenaar Marco Bakker van Studio46 nam de sportprijzen over van speciaalzaak Serco Sportprijzen uit Amstenrade. Voor fotograaf Bakker was het een logische stap om de sportprijzen over te nemen toen speciaalzaak Serco uit Amstenrade daarmee stopte. 

Fotograaf
Studio46

Wat is het verschil tussen harde en zachte contactlens?

Pieter Watervoort Optiek

Hygiëne speelt een nóg grotere rol in ons leven. Handen wassen doen we inmiddels heel vaak op een dag. Maar hoe zit dat met uw contactlenzen? Naast dat u uw lenzen in contactlensvloeistof bewaart, maakt u hier ook uw lenzen mee schoon. De juiste vloeistof vinden kan wellicht een lastig klusje zijn, daarom vertel ik u graag welke u het beste kunt gebruiken voor uw lenzen.

Fotograaf
Pieter Watervoort Optiek