Lijsttrekker Martin de Beer gaat VVD Heerlen aanvoeren

Auteur
VVD Parkstad en Omstreken

De leden van VVD Heerlen hebben huidig wethouder Martin de Beer aangewezen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. De Beer is sinds 2014 wethouder voor Economische Zaken, Arbeidsmarkt en Sport namens VVD en D66. Ook in 2014 en 2018 was De Beer lijsttrekker voor de Heerlense liberalen.

“Mijn drive is onze inwoners een beter perspectief te bieden op een gelukkig, welvarend en gezond leven. Het hebben van een baan is daarvoor een belangrijke voorwaarde. Er is op dat gebied de afgelopen jaren veel bereikt. Bijvoorbeeld met het creëren van 3.500 banen in de medische logistiek en het aan het werk helpen van duizenden werkzoekenden. Maar ook door het stimuleren en faciliteren van ondernemerschap. Willen we de problemen van Heerlen echter structureel oplossen, dan moeten we de komende jaren in de versnelling”, aldus De Beer.

“Die versnelling wordt in Heerlen meer en meer zichtbaar. We transformeren vele duizenden leegstaande winkelmeters; slopen en bouwen woningen in de stad. Het is de grootste transformatie in de afgelopen decennia. Samen met de Rijksoverheid gaan we bovendien Heerlen-Noord verbeteren. Een unieke kans om grootschalig en langjarig te investeren in de leefbaarheid en de sociaal-economische situatie van onze inwoners. Zodat kinderen evenveel kansen krijgen in onderwijs- en loopbaanontwikkeling als in de rest van Nederland. Met als basis een goede gezondheid en geluk. Om namens onze inwoners aan al die uitdagingen van Heerlen en de regio te mogen werken is voor mij een unieke en eervolle taak. Daarom ben ik bijzonder trots om de lijst van de VVD Heerlen te mogen aanvoeren”.

Martin de Beer
Fotograaf
VVD Parkstad en Omstreken