Ontdek hockey met gratis trainingen bij Nova

Auteur
HC Nova

Na een paar ‘sportloze’ maanden, hebben we onze hockeysticks weer in handen genomen bij hockeyclub Nova (voorheen HC Kerkrade, nu gefuseerd), een van de grootste en gezelligste sportverenigingen in Parkstad! Heb jij nog nooit gehockeyd en lijkt het jou leuk om het een keer te proberen? Dan nodigen we je graag uit om kennis te maken met deze geweldige sport. Speciaal voor deze groep organiseren wij op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur wekelijks een speciaal hockey-uurtje! 

Onder leiding van een aantal ervaren hockeytrainers brengen wij jou de eerste kneepjes bij van deze leuke teamsport! Wij gaan de hele zomer door en de trainingen zijn gratis bij te wonen! Je kunt elke woensdag instappen, aanmelden niet nodig!

Doe gezellig mee!
Trek je sportieve kleding aan en wij zorgen voor een leen-hockeystick. Vanzelfsprekend zijn ook je vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom! Vind je de hockeytrainingen na deze periode zo leuk, dan hopen we je als nieuw lid te mogen verwelkomen. Maar, je bent niets verplicht en de trainingen zijn geheel vrijblijvend!

Interesse?
Heb je vragen, neem dan contact op met Lilian Keijbets: clubhuis@hcnova.nl. Je kunt ons vinden op Sportpark Kaldeborn, Stadionbaan 38 in Heerlen. Tot snel!

Ontdek hockey bij HC Nova Kerkrade
Fotograaf
HC Nova