Bibliotheek start initiatief: Parkstad in Gesprek

Auteur
Bibliotheek Kerkrade e.o.

Wandel&KIEK is de eerste activiteit van Parkstad in Gesprek. Hét nieuwe initiatief van de bibliotheek om samen met inwoners het goede gesprek te voeren. Het meemaakteam (vrijwilligers en medewerkers) van Bibliotheek Kerkrade roept iedereen op om foto’s te maken van de omgeving. Wat valt je op en hoe kijk je naar je omgeving? Maak hier een foto van en stuur deze met bijschrift naar parkstadingesprek@bibliotheekkerkrade.nl. We ontvangen ze graag voor 30 juni.

Vervolgens bekijkt het meemaakteam wat opvalt aan de ingezonden foto’s en waarover we verder in gesprek kunnen met elkaar. Als je daarbij aan wilt sluiten, laat het ons gerust weten! Misschien is jouw foto wel het vertrekpunt voor een goed gesprek. Vanaf 12 juli zijn de ingezonden foto’s terug te zien in HuB. Bibliotheek Kerkrade.

Over Parkstad in Gesprek

Parkstad in Gesprek is een nieuw initiatief van de bibliotheek om samen met inwoners van Kerkrade, Voerendaal en Simpelveld, het goede gesprek te voeren. Het gesprek mag gaan over alle thema’s die men belangrijk vindt en mag in allerlei vormen plaatsvinden. Met hierbij voorop dat het publiek bepaalt.

Met elkaar