Ontdek Taekwondo en Hapkido

Auteur
Cheon-Kwon

Taekwondo & Hapkido vereniging Cheon-Kwon werd op 20 mei 1987 opgericht door Hoofdtrainer Jac Busing, 7e Dan Kukkiwon en de 8e Dan world Taekwondo Chang Moo Kwan en de 6e Dan Hapkido van de World Hapkido and Martial arts Federation, beide gevestigd in Korea. Verder is hij in het bezit van de trainerslicentie B hoofdtrainer, CRM-erkend. Ook was hij jurycoördinator en scheidsrechtercoördinator/docent van de TBN, districtbestuurder  van de TBN afdeling Limburg, Dan examinator en Bondsraad lid TBN.
 
Daarnaast deed hij samen met Martin Dautzenberg de wedstrijdorganisatie voor Cheon-Kwon, Taekwondobond Nederland, en voor de Luxemburgse Taekwondofederatie, waar ze aanwezig waren met een team medewerkers van Cheon-Kwon (computerwerk) en een team internationale jury en scheidsrechters onder leiding van Jac Busing om de wedstrijden in goede banen te leiden. 

Er werden 12x Open Cheon-Kwon Technical (internationaal Poomse wedstrijden) georganiseerd waar meer dan 400 deelnemers aan meededen uit Duitsland, België, Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk, Pakistan,  Luxemburg en uiteraard Nederland. 8x Eurodecup sparren. 15x Limburgse kampioenschappen Stijl, 8x Open Limburgse Stijl, 15x Limburgse Kampioenschappen sparren. Als eerste de organisatie voor de TBN Open Nederlandse stijl in Kerkrade. En 8x Open Luxemburg. Ook de ETU Medal of Honor in brons ontvangen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau, beide voor de inzet voor de Taekwondo sport.

Onze trainingen zijn eind augustus opnieuw gestart in sporthal Rolduc, Rolduckerstraat 112 te Kerkrade.                                                                                                                                       
• Maandag jeugd vanaf 6 jaar t/m 13 jaar, 18.00 tot 19.00 uur, Taekwondo (Hal)                         • Maandag 14 jaar en ouder 19.00 tot 20.00 uur, Taekwondo & Hapkido
• Donderdag jeugd 18.00 tot 19.00 uur, Taekwondo (bovenzaal)                                   
• Donderdag 14 jaar en ouder 19.00 tot 20.00 uur, Taekwondo & Hapkido

U bent nooit te oud om een van deze prachtige sporten te beoefenen. Kijk voor meer informatie op www.cheonkwon.nl /Facebook, tijdens een van onze trainingen of 5722611. Email: jlm.busing@home.nl