Stichting Halfvasten doneert aan STOPhersentumoren

Auteur
Stichting Halfvasten

Hoewel het Halfvastenpleinfeest dit jaar niet kon plaatsvinden, besloot de organiserende Stichting Halfvasten Beekdaelen toch om hun jaarlijks donatie  aan een goed doel toe te kennen. Het bedrag van € 500,00 euro heeft men dit jaar geschonken aan de Stichting STOPhersentumoren. Anique Erens heeft het bedrag onlangs in ontvangst genomen. Anique heeft in februari 2018 de diagnose gekregen dat zij een ongeneeslijke hersentumor heeft. 

Steun voor behandelingen
Zij heeft al diverse behandelingen ondergaan. Helaas is genezing NOG niet mogelijk voor de vele patiënten met een hersentumor. Wereldwijd vindt er minimaal onderzoek plaats mede door het gebrek aan financiële middelen.

Anique heeft zelf al diverse sponsoractiviteiten ondernomen voor de Stichting STOPhersentumoren. Samen met haar vader Pierre heeft zij in 2019 de fietstocht Limburg Mooiste gefietst en door de vele sponsoren een mooi bedrag opgehaald. Verder maakt zij kaarten voor diverse gelegenheden waarvoor de opbrengst ook voor de stichting is. Via haar eigen Facebookpagina “Kaarten van Anique” zijn deze kaarten te bewonderen en ook te koop. 

Onderzoek naar een genezing voor in de toekomst zal veel geld blijven kosten en daarom is ook deze donatie meer dan welkom!