Asai Sushi & Grill opent nieuwe vestiging in Brunssum

Op maandag 19 juli zal wethouder Hugo Janssen op feestelijke wijze de deuren openen van Asai Sushi & Grill gelegen aan de Dorpstraat 83 te Brunssum. Asai Sushi & Grill opent hierbij haar tweede vestiging in Limburg en staat bekend om de hoge kwaliteit sushi en Aziatische gerechten die zij reeds leveren vanuit hun vestiging in Kerkrade.

Op 19 juli is deze feestelijke happening voor genodigden en vanaf dinsdag 27 juli is iedereen van harte welkom om de nieuwe zaak te komen bekijken en heerlijke gerechten af te halen en/ of te laten bezorgen. De eerste weken starten zij met enkel een bezorg- en afhaalservice, maar vanaf september kunt u ook dineren in hun geheel vernieuwde, sfeervolle restaurant en op het prachtige terras.

De eigenaren Asai Zheng, Amoa Hua (de chef koks) en bedrijfsleider Syljo Doomernik geven te kennen dat ze voor een tweede vestiging in Brunssum gekozen hebben mede door het toenemende aantal klanten uit Brunssum en omstreken. Zij verheugen zich om iedereen kennis te laten maken met waar Asai Sushi & Grill voor staat. Hierom zal er een leuke welkomstactie plaatsvinden die binnenkort bekend wordt gemaakt op hun social media kanalen. U bent van harte welkom.

Kijk voor meer informatie op www.asai-sushi.nl, Facebook: Asai Sushi & Grill, Instagram: asaisushi.

Openingstijden afhalen en bezorgen

Asai Sushi & Grill Brunssum

Ma.                       gesloten

Di. – Do.              16.00 – 21.00 uur

Vr. – Zo.              16.00 – 21.30 uur

Sushi
Fotograaf
Pixabay