Postzegelclub 't Fakteurke gaat ruilen als vanouds

Auteur
't Fakteurke

Postzegelverzamelaars van PC 't Fakteurke gaan weer starten! De laatste dinsdag van september, 29 september ruilavond en wilde veiling in de grote zaal van gemeenschapshuis Op d’r Plats. Aanvang 18.30 uur. Aan de hand van het coronaprotocol is in samenwerking met de stichting, een overzicht gemaakt. Alle maatregelen worden in acht genomen, dus anderhalve meter van elkaar en liefst mondkapjes op en aanmelden/registratie bij binnenkomst. Er is plaats voor 40 deelnemers inclusief het bestuur. Bent u bang of hebt u angst: NIET KOMEN. Bent u verkouden: NIET KOMEN! Niets is zo belangrijk als uw gezondheid.

Mochten er in de tussentijd toch veranderingen op treden in het beleid, dan houden we u zo veel mogelijk op de hoogte en een belletje naar een bestuurslid is natuurlijk snel gepleegd.

Bijeenkomst dinsdag 29 sept
Dit is de laatste dinsdag van die maand. Het is een nieuwe beursavond met een wilde veiling en met een 'snelle loterij' ter verhoging van de feestvreugde met veel prijzen. Alles vindt als vanouds plaats in Gemeenschapshuis Op d’r Plats, Houtstraat 25 te Klimmen. Voor locatie, kijk op: www.gemeenschapshuisklimmen.com. De zaal is open om 18.30u. Aanvang veiling begint om 20.00u, een snelle wilde veiling.

U heeft ruimschoots de tijd om de kavels te bekijken. Iedereen kan kavels voor deze veiling ter plekke vanaf 18.30 uur en vóór 20.00 uur inleveren. Kwaliteit van de kavels op de veiling zelf beoordelen! Voor en na de ‘wilde veiling’ is er volop de gelegenheid om te ruilen en te handelen.

Volgende bijeenkomst
Volgende bijeenkomst is dan op dinsdag 27 oktober 2020 (Onder voorbehoud!). Op de laatste zondag van november is er weer een 5e Zondag, Hobby en Brocantebeurs. Dus gratis entree en gratis stand (mits 1 week van tevoren aangevraagd bij het bestuur!) op zondag 29 november (onder voorbehoud!) in Gemeenschapshuis Op d’r Plats te Klimmen.