Zangvereniging Reconnected viert 50-jarig jubileum in stijl

Datum

Dit jaar bestaat Zangvereniging Reconnected uit Voerendaal 50 jaar. Als gevolg van de coronapandemie hebben we er nog niet veel aandacht aan kunnen besteden. Maar in oktober gaan we dat inhalen. Op zaterdag 16 oktober gaan we ons jubileum op een mooie manier vieren door middel van ons Jubileumconcert.

We zijn erg blij dat, naast Reconnected zelf, de Bigband uit Heerlen haar medewerking heeft toegezegd met zang van Gerald van Gemert! Het wordt een wervelende muzikale avond waarbij afwisselend Reconnected, o.l.v. Peggy Smeets, en de Bigband eigen repertoire brengen maar ook diverse nummers samen verzorgen. In de randen van het programma organiseren we een Tombola, dus voor iedereen kans op een leuke attentie!

Op zaterdag 16 oktober is de Borenburg in Voerendaal de “place to be”. Aanvang van het concert is 20.00 uur. Voor de entree vragen we een vrije gave.

We weten nu nog niet welke maatregelen dan nog van kracht zijn in verband met de coronamaatregelen. Het kan zijn dat er dan nog restricties gelden waardoor het aantal zitplaatsen beperkt is. Wij adviseren u daarom om uw plaatsen te reserveren. Dit kan door een mailtje te sturen naar  Reconnected@reconnectedvoerendaal.nl

Fotograaf
Zangvereniging Reconnected
Jubileumconcert