Beelden vrijgegeven van woningoverval Kerkrade

De politie heeft beelden vrijgegeven van een woningoverval eerder deze maand in Kerkrade. Vrijdagmiddag 3 december vindt er een woningoverval plaats aan de Elbereveldstraat. Even voor half zes die middag wordt er bij de betreffende woning aangebeld. Wanneer de bewoner de deur opent, dringen er drie mannen binnen. In het daarop opgestarte onderzoek zijn nog geen aanhoudingen verricht.

De verdachten dragen alledrie gezichtsbedekkende kleding. Een van de verdachten heeft daarnaast hoogstwaarschijnlijk een pruik op. De verdachten zijn vastgelegd op camerabeelden.

Om tot de identiteit van deze verdachten te komen, worden de beelden nu vrijgegeven. Kent of herkent u de verdachten of heeft u mogelijk meer informatie over de overval? Heeft u de verdachten voorafgaand, tijdens of na de overval gezien in de wijk Spekholzerheide? Neem dan contact op via 0800-6070 of deel informatie anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Vrijdagochtend 17 december rond 4.00 uur vindt er een woningoverval plaats aan de Hitjesweg in Heerlen. Een van de overvallers raakt gewond tijdens een gevecht met de bewoner. Het tweetal wordt later aangehouden.  

Woensdagavond 27 oktober rond 23.40 uur is het raak aan de Servatiusstraat in Brunssum. Drie mannen bellen aan en als de voordeur geopend wordt, dringen ze de woning binnen. Ze bedreigen de 77-jarige bewoonster en haar 89-jarige partner met een wapen. Het drietal eist geld en de doodsbange vrouw vertelt waar geld te vinden is. Met hun buit zijn de drie mannen er vandoor gegaan. De politie gaf beelden vrij van de daders. 

Op dinsdagmiddag 2 maart dringen in Holtum twee overvallers een openstaande garage binnen. De 52-jarige bewoner komt kijken en er vindt een gewelddadige confrontatie plaats. Het lukt de bewoner om de indringers te verjagen. Twee vrouwen (24 en 25) uit Hoensbroek en twee mannen van 28 jaar uit Rotterdam werden aangehouden.

In de nacht van 8 of 9 februari rond 1.30 uur verschaffen een vrouw en drie anderen zich toegang tot een woning aan de Winricusstraat in Kerkrade. De vrouw had in het verleden een relatie met de man, die zich in de woning met een andere vrouw ophoudt. De overvallers hebben een revolver en een pistool bij zich. Later worden de verdachten in een woning aan de Kampstraat ingerekend, waarbij de politie een waarschuwingsschot lost.

Woningoverval Kerkrade
Fotograaf
Politie