Viering van de Sjoelplaats biedt spiritueel herstel

Auteur
De Sjoelplaats

De relatie is uit: onbegrip, vragen, tranen, twijfel, de toekomst overhoop, verdriet, afscheid. De toekomst is als een mooie porseleinen vaas met een harde klap op de grond gevallen; in scherven, kapot. Onherstelbaar gebroken… of is herstel toch nog mogelijk? Ja, de gebroken delen kunnen gelijmd worden, weliswaar niet onzichtbaar, maar herstel is mogelijk. 

Niet onoverkomelijk
We krijgen allemaal te maken met moeilijkheden en pijn in ons leven; verlies van dierbare mensen, verlies van gezondheid of verlies van werk. Dan zijn we als een vaas die valt en in stukken breekt. Maar, we zijn een kostbare vaas die het waard is gelijmd te worden en God wil en kan daarbij helpen. Hij wil samen met jou de scherven oprapen en herstel geven in je diepste innerlijk. Wil je weten hoe dit functioneert? Kom dan naar deze viering van de Sjoelplaats (Schuilplaats) waarin dit thema met behulp van muziek, kunst en een overdenking wordt uitgewerkt. 

Kom jij ook?
Deze viering vindt plaats op zondagochtend 27 september om 11.00 bij Biej de Tant (Let op nieuwe locatie: Jabeekerstraat 12, Schinveld). Gezien de richtlijnen van de overheid is reserveren verplicht! Dit kun je doen via de website: www.sjoelplaats.nl.

De viering van de Sjoelplaats vindt plaats in restaurant Biej de Tant in Schinveld. Let op: reserveren is verplicht!