Cheon-Kwon verrast leden met unieke rugzak

Auteur
Cheon-Kwon

Taekwondo & Hapkido vereniging Cheon-Kwon is een gezellige vereniging waar je op een fijne manier kan trainen. Taekwondo is toegankelijk vanaf 6 jaar tot ..., je bent nooit te oud om deze sport te beoefenen! Verder hebben wij een kleine Hapkido groep. Om Hapkido te beoefenen, moet je 14 jaar zijn. Ook hier: je bent nooit te oud om Hapkido te beoefenen. Hapkido is ook zeer geschikt voor senioren. 

Eerste training
Na de eerste training hebben de leden van Cheon-Kwon een rugzak met het logo van de vereniging gekregen. Om dit persoonlijk te maken, hebben wij op iedere rugzak de voornaam van het lid laten borduren (dit is gedaan door Nicole Albertz). De leden waren heel verrast toen zij de rugzak kregen uitgereikt. Ook werden de Dan diploma’s uitgereikt die uit Korea waren aangekomen. Milan Albertz, Sterre van Lent en Marlon Welstar mochten deze ontvangen.

Wanneer wordt getraind?
Cheon-Kwon is gevestigd in sporthal Rolduc, Rolduckerstraat 112 te Kerkrade De trainingen zijn op:
• Maandag 18.00 tot 19.00 uur: jeugd vanaf 6 t/m 13 jaar
• Maandag 19.00 tot 20.00 uur: 14 jaar en ouder, ook Hapkido 
• Donderdag 18.00 tot 19.00 uur: jeugd vanaf 6 t/m 13 jaar 
• Donderdag 19.00 tot 20.00 uur: 14 jaar en ouder, ook Hapkido 

Zie www.cheonkwon.nl, check de Facebookpagina of neem contact op via email: info@cheonkwon.nl. Of kom eens langs tijdens een training. Er zijn 4 gratis proeflessen, kom en probeer een van deze mooie sporten!