Nieuwe vestiging Dadawan Rodaboulevard officieel geopend

De Rodaboulevard heeft met het nieuwe fusionrestaurant Dadawan opnieuw een publiekstrekker binnengehaald. Het innoverende horecabedrijf is donderdag 12 mei officieel geopend door eigenaar Danny Deng, loco-burgemeester Tim Weijers en wethouder Bert Bejas.

Vernieuwende formule

Bij Dadawan geniet je van een mix van de oosterse en westerse keuken. Dadawan komt van het Chinese 'Dadan Wan', wat 'eigenwijze kom' betekent. Het grootste deel van de 25 verschillende gerechten wordt dan ook geserveerd in allerhande soorten hippe kommen. Niet alleen het eten, maar ook de wijze waarop je bediend wordt is bijzonder: "Hierbij zetten we voor een deel robots in, waardoor je een unieke ervaring beleeft. Deze robots ondersteunen ons personeel bij een vlotte en vriendelijke bediening van de gast", aldus eigenaar Danny Deng. De vestiging Rodaboulevard is het vijfde restaurant dat het succesvolle Dadawan-concept hanteert.

Passende uitbreiding bestaande aanbod

Loco-burgemeester Tim Weijers is verheugd over de vestiging van dit nieuwe bedrijf: "Het is mooi om zo’n bewezen succesformule te verwelkomen op de drukbezochte Rodaboulevard". Dit concept sluit naadloos aan bij het centrale thema "Sport & Leisure" dat hier jaarlijks al bijna 7 miljoen bezoekers trekt". Dadawan is onderdeel van de nieuwste uitbreiding van de Rodaboulevard. Deze is 1.900 m² groot.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dadawan is een goed voorbeeld van een bedrijf waarbij een uniforme formule gecombineerd wordt met maatschappelijke betrokkenheid: "Als gemeente zijn we ontzettend blij als ondernemers weten in te spelen op actuele behoeften in de samenleving. Danny Deng werkt graag mee aan diverse acties, zoals het beschikbaar stellen van mondkapjes en maaltijden voor Oekraïners", besluit wethouder Bejas.

Opening Dadawan Kerkrade
Fotograaf
Gemeente Kerkrade