Boek Oorlog en bevrijding in Ubachsberg en omgeving

Op 17 september 2019 hebben we “Gen Berg 75 joar vrie” op gepaste wijze gevierd in een goed bezet MFC De Auw Sjoeël. Bij die gelegenheid hebben wij de inwoners van Ubachsberg opgeroepen om verhalen over de bezetting en bevrijding aan te leveren.

Vanaf maart 2020 hebben we een deel van deze verhalen inmiddels gepubliceerd in het maandblad Onder Ons. Aan het verzoek van de enthousiaste lezers om de verhalen in boekvorm uit te geven hebben wij gevolg gegeven. Graag geven wij u de gelegenheid om tot 15 augustus, in te schrijven op dit unieke boek, waar in 44 hoofdstukken met prachtige foto’s, verteld wordt hoe Ubachsberg en omgeving, de bezetting en bevrijding beleefde.

Bij voorinschrijving, kost een boek € 17,50 en na de presentatie op 17 september € 20,00. U kunt inschrijven via een overboeking van € 17,50 op Regiobank rekeningnummer NL90 RBRB 0943 4221 59 t.n.v. Heemkunde Voerendaal, o.v.v. van uw naam en adres, betreft Boek WO2 Ubachsberg. Tijdens de presentatie op 17 september kunt u het boek vanaf 18.30 uur afhalen in het MFC ‘De Auw Sjoeël’ Oude Schoolstraat te Ubachsberg. Daarna bij boerderijwinkel Gebr.Spee, Oude Schoolstraat 2c, Ubachsberg. Bij gewenste verzending zullen portokosten worden doorberekend.

Informatie: Jean Schneiders ubachsberg@heemkundevoerendaal.nl

Heemkunde Voerendaal

boek ubachsberg
Fotograaf
Heemkunde Voerendaal