Concert Kerkraads Symfonie Orkest 'als vanouds'

Tijdens het concert op 22 oktober richt het Kerkraads Symfonie Orkest, na twee jaar van beperkingen, 'als vanouds' zijn aandacht op het klassieke repertoire. Dat doet het met voor de pauze een tweetal prachtige werken van Ludwig van Beethoven: ouverture "Egmont" en het 4e Pianoconcert. Solist in dit Pianoconcert is Yingshan Hu. Aansluitend zal het KSO "Symfonische Dans nr.1" van componist Edvard Grieg, "De Middagheks" uit de Erben-cyclus van Antonín Dvořák en de "Slavische Dans nr.4" van Antonín Dvořák uitvoeren.

De zeer talentvolle soliste Yingshan Hu, geboren in Maastricht, was eerder te horen tijdens het WMC2022-concert van het Kerkraads Symfonie Orkest. Zij soleerde tijdens dit concert in Beethovens Koorfantasie. De muzikale leiding van dit sfeervolle Najaarsconcert is in handen van dirigent Manon Meijs.

Het concert vindt plaats op zaterdag 22 oktober 2022, aanvang 20:00uur, in het Parkstad Limburg Theater Kerkrade. Entreekaarten kosten 20 euro en zijn te koop op de website van Parkstad Limburg Theaters. Meer info is te vinden op de website en op de Facebookpagina van het Kerkraads Symfonie Orkest.

Kerkraads Symfonie Orkest
Fotograaf
Kerkraads Symfonie Orkest