Gratis ruilavond bij Postzegelclub 't Fakteurke

Auteur
't Fakteurke

Het ‘Filavontuur’ bij postzegelvereniging 't Fakteurke gaat weer beginnen! In verband met de perikelen omtrent het coronavirus kunnen onze activiteiten doorgang vinden als we ons houden aan het protocol corona voor Op d’r Plats. Wij volgen de richtlijnen van de overheid en van het Gemeenschapshuis  Op d’r Plats. We zullen tekst en uitleg geven bij begin van de veiling.

Vergeet je niet te melden en je naam en adres op te schrijven bij binnenkomst. Hou 1,5 meter afstand. Kom niet als je verkouden bent of als je koortsig bent. De hoofdingang is voor binnenkomende personen,  naar buiten gaat men via de binnenplaats. Hou daar rekening mee als je veel moet sjouwen.

Als vanouds vindt er een snelle ‘wilde veiling’ plaats. De bijeenkomst vindt plaats in Gemeenschapshuis ‘Op d’r Plats’, Houtstraat te Klimmen. Dinsdag 29 september a.s., aanvang 18.30 uur. Veiling 20.00 uur. Men kan zijn kavels ter plekke inzetten vanaf 18.40 uur. Iedereen die de filatelie een warm hart toedraagt is welkom. Gezien de omstandigheden die al moeilijk genoeg zijn wordt er geen entree geheven.

Het bestuur wenst allen een geweldige start van dit nieuwe seizoen, ‘stay safe’!