PvdA Rozencompliment voor Marieke Wolters

Brunssum barst van de vrijwilligers die, zonder daar iets voor terug te vragen, de handen uit de mouwen steken. Een van hen - Marieke Wolters - kreeg onlangs het tiende Rozencompliment van de Partij van de Arbeid Brunssum aangeboden.

Met een bos rode rozen bezochten de fractie en een afvaardiging van het bestuur haar op de plek waar zij zich op zondagmorgen het meest thuis voelt; in gemeenschapshuis Concordia. Marieke zet zich daar als bestuurslid en spelend lid al jaren in voor Harmonie Orkest Brunssum 1907. Ze is op dit moment het aanspreekpunt voor alle leden en het ‘gezicht van het HOB’ naar buiten toe.

Naast haar muzikale hobby is Marieke tevens bestuurslid van Stichting Brunssum 4T Samen; de stichting, die de afgelopen jaren ‘Brunssum, Kerst vier je samen’ en het ‘Feest der Verwondering’ organiseerde. In de organisatie van dergelijke evenementen gaan honderden uren vrijwilligerswerk zitten, maar ook daar draait Marieke haar hand niet voor om. En dan woont ze niet eens in Brunssum.

Kortom: dit tiende Rozencompliment is op de juiste plek terecht gekomen. Mariekes betrokkenheid bij het verenigingsleven en de Brunssumse evenementen is groot. Net als onze dank en respect hiervoor. Een bloemetje van de Partij van Arbeid Brunssum is op zijn plaats.

Ontvangst van het Rozencompliment
Fotograaf
PvdA Brunssum