Shirley uit Merkelbeek wint 20.000 euro op tv

Shirley uit Merkelbeek is de winnaar van 20.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Shirley met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Ellen uit Haarlem – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde.

Shirley (32) reageert blij verrast als zij hoort dat zij met 20.000 euro naar huis gaat: "Dankjewel! Ik heb nog geen idee wat ik met de prijs ga doen. Misschien gaan we het huis een beetje verbouwen en wat met de kinderen doen." Een inwoner uit Haarlem speelde in de finale het Gouden Koffer Spel aan de desk met Linda de Mol en won 355.000 euro.

Prijzenregen

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' bestaat dit najaar 20 jaar en dat werd gevierd met deze speciale jubileumuitzending op 4 oktober. In deze laatste én extra uitzending van dit seizoen, waarvoor een Golden Ticket te winnen was, waren extra bijzondere prijzen te winnen. Zo verlieten 20 aanwezigen de studio met een auto. De overige 30 kandidaten ontvingen een elektrische fiets. De grote gouden koffers in de eerste spelronde zaten vol met geldprijzen, waaronder twee koffers met 20.000 euro. Ook ging er een dubbele vakprijs van 1.000 euro uit voor het hele vak.

Over Miljoenenjacht

In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Shirley uit Merkelbeek met de cheque
Fotograaf
Fotocredits Roy Beusker Fotografie