Houtworkshops in strijd tegen eenzaamheid

Datum
Auteur
Vrije Akademie Parkstad

Op 31 oktober zijn er workshops in de HuB om de praatstoelen op te fleuren. Draag jij je ‘houtje’ bij? In Kerkrade werken we samen tegen eenzaamheid. De komende jaren plaats de gemeente Kerkrade daarom op verschillende plekken in de stad ‘praatstoelen’. Een laagdrempelige manier om met elkaar in contact te komen. Het project werd bedacht door onder andere de Vrije Akademie en kunstenaar Tessie Crombach. De Vrije Akademie verzorgt samen met de bibliotheek workshops in de HuB. U kunt gratis deelnemen!

Draag een houtje bij!

Op 31 oktober zijn er workshops in de HuB om de praatstoelen op te fleuren. Draag jij je ‘houtje’ bij? Er zijn drie groepen: van 13:30-14:00 uur, van 14.00-14.30 uur en van 14.30-15.00 uur met maximaal 8 personen (volwassenen en kinderen) per groep. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via info@bibliotheekkerkrade.nl of u kunt ons bellen: T. 31 (0)457630520 of via: info@vazom.nl via T. 045 7370302

Thuiswerken?

Liever zelf thuis een houtje versieren? Dat kan ook. U kunt een houtje ophalen in de HuB, Vrije Akademie, SMK en de wijkpunten in Kerkrade via Impuls. U kunt het ook daar weer inleveren. Deze worden dan later op de praatstoelen verwerkt.

Fotograaf
Vrije Akademie Parkstad
Houtworkshops