TUI Maastricht uitgeroepen tot beste Limburgse reisbureau

Auteur
TUI Nederland

Reisbureau TUI Maastricht Stationsstraat is afgelopen maand door het vakblad TravMagazine uitgeroepen tot beste reisbureau van de provincie Limburg in 2020. Het team werd die dag door een delegatie van het reisvakblad verrast met een oorkonde, bloemen en bubbels. 

Complimenten voor finalisten

Alle finalisten werden door de jury gecomplimenteerd over hun positiviteit en doorzettingsvermogen, met name in deze moeilijke tijden. Een tijd waarin de reisadviseur met een betrouwbaar reisadvies en achtervang bij moeilijkheden een grote toegevoegde waarde heeft. Reisbureaumanager Esmeralda Heijnens: "Ik ben zo trots en blij met deze geweldige overwinning. TUI Maastricht Stationsstraat Reisbureau van het Jaar 2020 Limburg, wat een prestatie. Dit hebben we samen als team bereikt, samen maak je het verschil!”

De verkiezing

De verkiezing Reisbureau van het Jaar is een initiatief van vakblad TravMagazine. De verkiezing, die sinds eind jaren 90 bestaat, wordt jaarlijks georganiseerd en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering. De verkiezing bestaat uit verschillende rondes, waaronder het opstellen van een marketingcase en een klantonderzoek. 
Reisbureaus nemen op vrijwillige basis deel aan de verkiezing en krijgen na afloop een rapportage over hun deelname toegestuurd.

TUI neemt de prijs in ontvangst
Fotograaf
TUI Nederland