Esther Geurts presenteert tweede fantasy-boek

Datum
Auteur
Bibliotheek Brunssum

De jonge schrijfster Esther Geurts uit Brunssum, presenteert haar tweede fantasy-boek: “De Legende van de Alcracht: Het meisje tussen haar dromen”. Bibliotheek Brunssum heeft de primeur van deze boekpresentatie! 

Naast haar boekpresentatie zal de schrijfster meer vertellen over het fantasygenre in boeken, films en televisieseries. Wat kenmerkt fantasy, hoe is deze door de tijd heen veranderd en welke boeken en films hebben een grote invloed op dit genre gehad? Wat maken deze wonderlijke en magische werelden, die ooit begonnen zijn met de vraag ‘wat als…?’, zo bijzonder? Wie durft, mag zelfs aan het einde van de presentatie een eigen fantasiewereld gaan bedenken…
Na de presentatie is het mogelijk om een gesigneerd boek te kopen.

Uiteraard nemen wij tijdens onze activiteiten de coronamaatregelen in acht. Indien u verhinderd bent voor een activiteit waarvoor u zich heeft ingeschreven vragen wij u dringend om dit aan ons te melden. Verder is het niet mogelijk om toegang tot een activiteit te krijgen indien u niet bent aangemeld.

Info

Waar: Bibliotheek Brunssum, Rumpenerstraat 147, Brunssum
Wanneer: donderdag 29 oktober 2020, van 19:30 tot 21:00 u.
Kosten: € 2,50 voor bibliotheekleden, € 3,00 voor niet-leden
Aanmelden (verplicht): www.bibliotheekbrunssum.nl (via het blokje ‘Agenda’), telefonisch: 045-4007560 of bij de klantenbalie van de bibliotheek.

Fotograaf
Bibliotheek Brunssum
Esther Geurts met haar nieuwe boek