PvdA zamelt dopjes in voor Voedselbank

Auteur
PvdA Brunssum

De afgelopen twee jaren heeft Partij van de Arbeid Brunssum DOPTOBER georganiseerd. Net als voorgaande jaren zamelen we de hele maand oktober (bier- en/of frisdrank-) dopjes in voor een Brunssums goed doel. In 2018 was dat Kinderboerderij Schutterspark en in 2019 zamelden we dopjes in voor Stichting Nienoo. Samen met de Brunssumse gemeenschap zamelden we tijdens die eerste 2 edities ongeveer 324.000 doppen in. Het initiatief is omarmd door Brunssum – en wij gaan er graag mee door!

Dit jaar zamelen we in voor het volgende goede doel: Voedselbank Limburg Zuid! Een organisatie die zich met hart en ziel inzet om directe voedselhulp te bieden aan de armste mensen. En daarnaast weten ze daarmee de verspilling van goed voedsel te voorkomen. Inleveren kan de hele maand oktober op Kerkstraat 39a (boven de Zeeman) of Dorpstraat 111a. Ben je niet in de mogelijkheid om de doppen op een van deze locaties te brengen? Geen probleem – we komen ze ook graag halen. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.

PvdA Brunssum kiest er bewust voor om evenementen en acties te organiseren die
laagdrempelig zijn en de voltallige gemeenschap van Brunssum bij elkaar brengt.
Hoe mooi zou het zijn, als je daar een bijdrage aan hebt kunnen leveren? Zo lever je
een bijdrage aan het Brunssum van morgen. Heb je andere vragen over de actie? Ook dan kun je contact met ons opnemen: brunssum.pvda@gmail.com.