Betrokken Brunssummers steunen horeca met website

Auteur
Thuis uit eten in Brunssum

Thuis uiteten in Brunssum.nl is een initiatief van een aantal betrokken Brunssummers, die op deze manier de lokale horeca een steuntje in de rug willen geven. ‘We moeten voorkomen dat er straks geen horeca meer is om naar toe te gaan.’ 

‘In het voorjaar kwamen Jaimy van Dijk en ik met het idee om informatie over alle (vaak tijdelijke) bezorg- en afhaalmogelijkheden van de horeca te bundelen,’ aldus een van de initiatiefnemers Merle van Leusden. Nu wordt het grootser aangepakt. ‘De nood is wellicht nog hoger dan in het voorjaar voor lokale ondernemers.’ Van Leusden postte het idee op Facebook, in de zoektocht naar een websitebouwer en grafisch vormgever en al gauw ging het balletje rollen. 

Mark Tielemans van 2MKB.nl werd enthousiast en nam contact op. ‘Als maatschappelijk betrokken ondernemer in Brunssum heb ik mijn diensten voor hosting, websiteontwerp en websiterealisatie aangeboden.’ Het zoeken, verwerken, bewerken en online zetten gebeurt door Petra Palmen van Wonna (events, techniek en live muziek) en Jos Langendijk van JLA Webservices. 

De site staat nog in de steigers. Ben jij een restaurant en wil je ook op de website thuisuiteteninbrunssum.nl? Stuur dan een e-mail naar contact@thuisuiteteninbrunssum.nl. 

Bericht van de nieuwe website Thuis uit eten in Brunssum
Fotograaf
Thuis uit eten in Brunssum