Kledingbank Zuid helpt minima aan kleren

Auteur
Kledingbank Zuid

Stichting Kledingbank Zuid is een particulier initiatief, in september 2009 opgericht door Rita Vermeulen om de minima een helpende hand te bieden. Begonnen met alleen baby- en kinderkleding. Nu, 11 jaar later, zijn we er nog steeds.

Wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling, uitsluitend gerund door vrijwilligers. Onze stichting zet zich in voor de minima. Wij doen ons best ervoor te zorgen dat deze mensen ook eens onbezorgd kunnen winkelen. En in december willen we graag iets extra’s doen om de mensen een feestelijk gevoel te kunnen geven.

De kledingbank is toegankelijk voor iedereen! Dus zowel voor personen met verwijzing (kunnen gratis kleding shoppen) als ook voor personen zonder verwijzing (betalende klanten). Iedereen kan dus gezellig komen shoppen.

Groei en donaties

Het aantal doorverwezen cliënten blijft groeien. De noodzaak van ons bestaan is hiermee wel bewezen. Het is van groot belang dat we voldoende kleding, schoenen, beddengoed  etc. aangeleverd krijgen en ook financiële ondersteuning van sponsoren om nieuwe spullen te kunnen kopen zodat we onze klanten ook in de toekomst kunnen blijven helpen.
Uiteraard houden ook wij ons aan de richtlijnen in verband met Corona/Covid.
St. Jansstraat 47, 6431 ND Hoensbroek. T 045 - 2054502. www.kledingbankzuid.nl 

Kledingbank Zuid
Fotograaf
Pixabay