Voorzitter en secretaris Caecilia verrassen jubilarissen thuis

Auteur
Harmonie St. Caecilia

Normaal gesproken viert de harmonie haar Caeciliafeest (het feest van de patrones van de muziek) altijd in het 3e weekend van november. Dat weekend staat dan helemaal in het teken van de harmonie en muziek. Niet alleen is er een feestavond voor leden, maar luistert de harmonie ook naar de H. Mis en maken ze een rondtocht door Hoensbroek. Helaas gooit Covid-19 dit jaar roet in het eten: geen feest dit jaar! Ook geen klein feestje. 

Tijdens de feestavond worden normaliter alle jubilarissen in het zonnetje gezet in het bijzijn van de harmonie, hun familie en genodigden. Ze ontvangen dan een mooi nieuw speldje voor op hun uniform en er wordt terug geblikt op hun jaren bij de harmonie. Maar ook dat zat er helaas voor de jubilarissen dit jaar niet in. 

Jubilarissen toch erkend 

Het bestuur wilde toch even stil staan bij dit gedenkwaardige moment. Voorzitter en secretaris gingen daarom vorige maand op pad en wisten alle zes de jubilarissen thuis (op gepaste afstand) te verrassen met een kleine attentie en de belofte dat er op een later moment nog wordt stil gestaan bij jun jubileum. 

De jubilarissen van dit jaar zijn:

  • Michel Giepmans – 40 jaar lid,
  • Mark Möllenbeck – 25 jaar lid,
  • Ward Vijgen – 25 jaar lid,
  • Marlous de Jong – 20 jaar lid, 
  • Jos Offermans – 20 jaar lid,
  • Emile Bosch – 20 jaar lid. 
Jubilaris Michel Giepmans is 40 jaar lid van de harmonie
Fotograaf
Emile Bosch