Zomerfestival brengt lokale cultuur verrassend en dichtbij

Datum
Einddatum
Auteur
Zomerfestival Voerendaal

Een positief vooruitzicht nodig? Zomerfestival Voerendaal geeft het je graag! Cultureel Voerendaal laat in het 10-daagse cultuurfestival zien dat ze groot kan zijn door haar eigen parels! Proeven, luisteren, zien en voelen. Kortbij en verrassend!

Editie 2021

Zomerfestival Voerendaal, een festival waar onze culturele trots van zich laat horen, jong en oud mee komt genieten, verrassende ontmoetingen ontstaan tussen amateurs en professionals en bijzondere plekjes samen (her)ontdekt worden. Voor de 2021 editie zijn de drie dames van de organisatie, Fenna Ograjensek, Marina Veldman en Judith Eurlings, alweer opgestart. De eerste brainstormsessie heeft al plaatsgevonden, een aantal mensen hebben zich al gemeld en ideeën liggen klaar ter ontwikkeling en groei. Het programma wederom in basis coronaproof.

Zomerfestival Voerendaal hoopt dat jullie er weer bij zijn! Blok die agenda dus maar vast van 4 t/m 13 juni 2021! Muziek, lekker eten en drinken, kunst, poëzie, toneel, dans en een educatieproject voor de jeugd. Met andere woorden cultuur op heerlijke zomeravonden, waar je hart een sprongetje van maakt.

www.facebook.com/zomerfestivalvoerendaalwww.zomerfestivalvoerendaal.nl

Fotograaf
Pixabay
Zomerfestival Voerendaal bevestigd voor 2021