“Laeve Leefde Lache” komt terug in muzieksingle Nena Spronkmans

Auteur
Nena Spronkmans

Lae Lee La is het nieuwe nummer van de 27 jarige zangeres Nena Spronkmans uit Elsloo, dat vandaag gepresenteerd is. Na Ich druim van Dich, welke verscheen in oktober 2020, is dit de tweede single die Nena uitbrengt onder het label van Marlstone Music. In de periode tussen de 2 titels heeft Nena absoluut niet stil gezeten. Zo gaf ze vele interviews op radio en TV stations, bracht ze meerdere Limburgse covers uit en deed ze een aantal optredens om ouderen, mentaal en geestelijk gehandicapten een hart onder de riem te steken in deze zware tijd.

Lae Lee La staat voor “Laeve Leefde Lache”, drie termen die eigenlijk voor iedereen wel wenselijk zijn in deze tijd. Het is een vrolijk nummer, dat origineel uitgebracht is in Duitsland door de zangeres Beatrice Egli. De eveneens uit Elsloo afkomstige Knöppele schreven de Limburgse tekst voor Nena.

De spontane Elsloose Nena Spronkmans heeft een grote passie voor zang, theater en dans. Zo zingt ze al sinds haar elfde, is ze afgestudeerd aan de acteeropleiding op het Vista College en zingt ze veel op bruiloften, begrafenissen en andere gelegenheden. Tevens heeft ze al vele covers online staan op haar facebook en YouTube pagina en is haar muziek ook deels terug te luisteren op Spotify. Deze bezig bij is het liefst met haar grote passie bezig, maar is ook zeker al te graag maar bezig met haar werk als Event Manager bij CUE4.

Naast haar grote passie voor cultuur is Nena ook echt een familiemens en brengt ze veel tijd door met haar partner Mitch en hondje Guus. Lekker samen wandelen in de natuur en genieten van dingen in het leven. Sociale contacten mogen ook niet ontbreken, waardoor ze actief is bij de Aelser Revu en graag een hapje of een drankje doet met haar vrienden.

Facebook: https://www.facebook.com/nenaspronkmans/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCS1WuXBX6f5rrOYLMsH7-HA

Nena Spronkmans