Ballen Voerendaalse voetbalclub gedoneerd aan stichting

Auteur
RKVVVoerendaal

Ondanks de lockdown staat de vereniging RKVVVoerendaal niet stil. Zo traint de jeugd door, worden er attenties rondgebracht en is er een digiquiz georganiseerd. Ook werd er deze periode gekeken naar het materiaal. Wat kan er eventueel weg en wat dient er vervangen te worden. Zo ook de ballen.

Als vereniging heeft RKVVVoerendaal de doelstelling alle randvoorwaarden voor het mooie spelletje voetbal zo goed mogelijk te verzorgen. Goede trainers, een goed veld, een goed onderhouden accommodatie en goed materiaal. Bij dit laatste horen natuurlijk ook de ballen. Gezien er veel oude ballen werden vervangen voor nieuwe, hadden we nog tal van oude ballen over. Deze zijn een klein beetje versleten maar zijn nog prima om mee te voetballen.

Gezien de eerdere fijne samenwerking met de Stichting ‘Elk kind telt mee’ werden er contact gezocht met Manon van der Molen. Zij is voorzitter van de stichting. ‘’Hier kunnen nog veel kinderen plezier aan beleven’’  was meteen haar antwoord.

De voetbalvereniging is vervolgens de ballen gaan langsbrengen. Hopelijk dat nog veel kinderen plezier zullen hebben met deze ballen.   

Donatie voetballen
Fotograaf
RKVVVoerendaal