Haak aan bij sociale naai- of breislinger van PvdA Brunssum

Auteur
PvdA Brunssum

Het leven in Brunssum is een feestje! Zullen we samen de slingers maken en ophangen? Haak, naai of brei zoveel vlaggetjes als je wil en wij (PvdA Brunssum) maken er een SoSja-lala-lislinger van. Deze slingers hangen we dan overal op in Brunssum op 21 maart om het begin van de lente te vieren. Daarna zorgen wij dat ze een goede bestemming krijgen via stichting Nienoo.

Haak je ook weer aan? Heb je wol nodig, laat het ons weten. De patronen staan op de website of sluit je aan bij de Facebook groep. SoSjaal is een project van PvdA Brunssum. Dit project is in januari 2019 gestart met 2 doelen; Samenhorigheid creëren door een sjaal te breien en/of haken voor iemand anders, zodat iedereen warmte ervaart in de kille en lange wintermaanden. Ook proberen we de eenzaamheid te verminderen door het organiseren van laagdrempelige Haak-Aan-Avonden, waar iedereen kan binnenlopen en onder het genot van koffie en/of thee gezellig aan kan schuiven. Voor wol, garen, breinaalden en haaknaalden wordt gezorgd.  

Op dit moment kunnen we vanwege de maatregelen geen fysieke bijeenkomsten houden, maar in de loop van maart organiseren we een digitale bijeenkomst. Nadere informatie volgt. 

Wil je nog meedoen met dit event? De sjaals kunnen nog ingeleverd worden tot 11 december op Kerkstraat 39a in Brunssum. 

Slinger PvdA Brunssum
Fotograaf
PvdA Brunssum