Brunssum start wedstrijd voor ontwerp Openluchttheater

Auteur
Gemeente Brunssum

Dit jaar gaat het Openluchttheater in Brunssum weer open. Met een nieuwe overkapping. Maar ook met nieuwe zitkussens, zodat het straks nog fijner genieten is van voorstellingen in het mooie Vijverpark. Voor die zitkussens zoekt de gemeente nog een mooi ontwerp! Iedereen mag meedenken over dit ontwerp en een idee indienen. Dat kan tot 24 maart 2021.

Ontwerpwedstrijd

De gemeente zoekt een 'echt Brunssums' ontwerp voor de zitkussens. Alle ideeën zijn welkom. Een belangrijke voorwaarde is wél dat het moet gaan om een origineel ontwerp. Meedoen? Kijk op onsbrunssum.nl/ontwerpwedstrijd-spelvoorwaarden voor de spelregels. Een onafhankelijke jury van 5 Brunssumers zal de inzendingen beoordelen. Het winnende ontwerp komt te staan op alle zitkussens in het theater.

Verder krijgt de winnaar een jaarkaart voor alle voorstellingen van het Openluchttheater voor 4 personen, en een Ons Brunssum Cadeau kaart t.w.v. € 100.

Indienen

Indienen kan via onsbrunssum.nl/ontwerpwedstrijd. Heb je geen digitaal ontwerp? Lever het dan in bij de gemeentewinkel aan het Lindeplein 1. Let op, dat kan uitsluitend op werkdagen van 14 tot 16 uur. Stuur je ontwerp in ieder geval in vóór 24 maart 2021!

Ontwerp
Fotograaf
Pixabay