PvdA Kerkrade lanceert politieke podcast Mijn Streek

Auteur
PvdA Kerkrade

De PvdA Kerkrade is gestart met een podcast met de titel ‘Mijn Streek’. In deze podcast staat de eigen regio centraal, waarbij ook de verbinding wordt gezocht met Limburg, de euregio en Nederland. Voor de afleveringen worden gasten uitgenodigd van zowel binnen als buiten de eigen partij. Presentatie is in handen van Sander Gorissen.

Recentelijk is de eerste aflevering verschenen. Te gast was Henk Nijboer, die in 2019 nog in Kerkrade op werkbezoek was om naar het project Superlocal in Bleijerheide te komen kijken. Nijboer is Kamerlid voor de PvdA en legt zich onder andere toe op het thema wonen. Dit thema is dan ook in de podcast aan bod gekomen, waarbij het met name ging over de druk op de woningmarkt door speculanten en huisjesmelkers. Klik hier om te luisteren naar aflevering 1.

Op vrijdag 26 februari staat de volgende opname gepland met twee kandidaten voor de Tweede Kamer, te weten Fons Janssen (Volt) en Lenna Vromans (PvdA). Deze aflevering staat in het teken van veiligheid en leefbaarheid in relatie tot drugscriminaliteit in grensstreken.

Op donderdag 4 maart wordt daarnaast nog een aflevering worden opgenomen. Dan zijn de twee Kerkraadse kandidaten Silvio Erkens (VVD) en Michiel Dijkman (CDA) te gast. Met hen spreken we over de huidige economische uitdaging van onze regio en provincie. Ook zullen zij beiden een thema aandragen om daarnaast te bespreken.

De podcast Mijn Streek is te beluisteren via alle bekende podcast-apps, waaronder Spotify en Apple. Luisteraars kunnen vooraf vragen insturen via podcast@pvdakerkrade.nl. Ook is alle informatie te vinden op de website van de PvdA Kerkrade: www.pvdakerkrade.nl.

Microfoon
Fotograaf
Pixabay