Katja Henz brengt vrolijkheid met song 'Keizerin Lente'

Lente is hét symbool van een nieuwe start. Na dit absurde jaar zijn we daar echt aan toe. De reden om een vrolijk nieuw lied te maken. De Maastrichtse Katja Henz presenteerde deze week haar nieuwe song „keizerin lente“. Een swingend en vrolijk nummer met een vrolijke tekst van schrijver Sjra Puts en up-tempo melodie van Dominique Paats. Katja bewijst met haar nieuwe nummer dat ze meer is als alleen „vastelaovesartiest“. Het Limburgse lied kan het hele jaar door gespeeld en geluisterd kan worden. 

Naast zingen en presenteren heeft de Maastrichtse al een druk leventje als projectleider, docent en coach in het voortgezet onderwijs en is ze sinds vorig jaar ook Trouwambtenaar bij de gemeente Maastricht. Een bezige bij! “Deze afwisseling maakt het juist leuk en interessant! Al hebben de dagen soms te weinig uren.” zegt de vrolijke Maastrichtse vrolijk.

Van het leven genieten en kijken wat wel kan, positief zijn, daar staat Henz voor. Als mens kan Katja enorm genieten van quality-time met vriendinnen, lekker uiteten, concerten bezoeken en natuurlijk van muziek luisteren en maken. „Je moet het leven pakken zoals het komt en het beste ervan maken. Dat gaat vaak in een lach en een traan“, stelt de zangeres.

Als kind zong Katja in het schoolkoortje en deed met klasgenootjes de ene playbackshow na de andere. Als tiener was zingen en optreden effe niet stoer. Maar toen ze als docent aan het werk ging en meedeed aan het cabaret kreeg ze de smaak weer te pakken. Naast presenteren, kwam er toch een lied en zo kwam de bal weer langzaam aan het rollen zo’n 12 jaar geleden. Inmiddels zit weer alle hart en ziel in het maken van liedjes en het performen voor haar publiek en geniet Katja van alles wat het leven haar brengt. 

Keizerin lente is het nieuwe nummer van deze enthousiaste Maastrichtse. Te vinden op de diverse Social Media en muziekplatformen. Geniet u mee van de lente en het nieuwe begin?!  www.toutdekat.nl 

Cover Katja Henz