Laatste trein Heerlen-Aachen tijdelijk vervangen door bus

Auteur
Arriva Nederland

Door werkzaamheden aan het spoor vervalt vanaf zondagavond 7 maart tot en met donderdagavond 11 maart de laatste trein vanuit Heerlen (v. 23:43 uur) naar Aachen Hbf. Dat geldt eveneens voor de laatste treinrit vanuit Aachen Hbf. (v. 23:46 uur) naar Heerlen. Arriva zet vervangend busvervoer in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.   

Reistijd 

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva-app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Heerlen.

Reis verstandig, mondkapje verplicht

Reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Net als voor alle openbare ruimtes in Nederland geldt in het ov,  óók in het treinvervangend vervoer,  de verplichting tot het dragen van een mondkapje.  Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen. 

RE 18 in Aachen
Fotograaf
Wouter Roosenboom