Scouting De Stutters beleeft gezellig dierenkamp

Auteur
Scouting De Stutters

De bevers van scoutinggroep de Stutters zijn dit scoutingjaar op dierenkamp geweest! In dit thema zijn we het kamp begonnen met een speurtocht naar de spullen die de kinderen nodig hebben voor het kamp, waarna ze hun eigen kampshirt hebben kunnen verdienen door het uitvoeren van opdrachten. Eenmaal terug op het gebouw duurde het tot in de late uurtjes voordat iedereen lag te slapen, door het enthousiasme van de avond. 
Op de zaterdag zijn we met de bevers naar de speeltuin van Mariarade geweest en hebben de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Hierna zijn we naar het dierenparkje in Hoensbroek geweest en hebben de kinderen zelf de dieren mogen voeren. ’s Avonds hebben de bevers genoten van een broodje hamburger of frikandel, hierna zijn de kinderen lekker gaan slapen. 
Op de zondag hebben de kinderen buiten gespeeld en leuke spelletjes gedaan, terwijl de leiding alle bagage weer opruimde. Het gebouw werd gepoetst, de bagage buiten gezet en de kinderen werden na een druk weekend weer opgehaald door hun ouders/verzorgers. Het was een gezellig weekend vol dierenpret! 

Scouting De Stutters gaat op dierenkamp
Fotograaf
Scouting De Stutters