Adriane Keulen lijsttrekker Ouderen Partij Heerlen (OPH)

Auteur
Ouderen Partij Heerlen (OPH)

Adriane Keulen wordt de lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen 2022 voor de Ouderen Partij Heerlen. In de Algemene Leden Vergadering van 27 mei 2021 hebben de leden het voorstel van het bestuur unaniem aangenomen.  

Huub Strolenberg partijvoorzitter: “Adriane Keulen die in 2018 benoemd werd tot Wethouder van Integraal Ouderenbeleid, Buurtgericht Werken / burgerbetrokkenheid, Publieke Dienstverlening en Informatisering heeft de afgelopen periode laten zien dat je politiek kunt bedrijven met een frisse blik. Ze is daadkrachtig, erg in voor vernieuwing en zeer toegankelijk voor de bewoners van Heerlen. Ze kwam ‘vers’ de politiek in, wilde gaan voor inhoud en samenwerking. Dat heeft ze waargemaakt. Met trots presenteren wij dan ook onze nieuwe lijsttrekker.

Adriane Keulen: “Mijn belangrijkste drijfveer is om iets te betekenen voor de bewoners van onze stad, om echt het verschil te maken en resultaat te boeken. Met mijn portefeuille sta ik dicht bij onze inwoners. Dat past bij mij. Ik wil laten zien dat bestuurders luisteren en open staan voor wensen en verbeteringen. Je kunt het niet iedereen naar de zin maken, maar je kunt wel midden in de samenleving staan. We moeten niet bang zijn om buiten kaders te denken en ons steeds voor ogen houden dat we er zijn voor onze inwoners en ondernemers. Ik hoop dat mensen me het vertrouwen schenken om verder te gaan. Een eerste bestuursperiode is echt te kort om alle ambities waar te maken.”

Adriane Keulen
Fotograaf
Ouderen Partij Heerlen (OPH)