Ondernemen

Winkelcentrum Giesen-Bautsch ontvangt vierde KVO-ster

Bakkerij

Winkelcentrum Giesen-Bautsch heeft zijn vierde 'Keurmerk Veilig Ondernemen'-ster ontvangen. De KVO-ster en het bijbehorende certificaat is een waardering voor een goede samenwerking op het gebied van veilig ondernemen tussen ondernemers, politie, brandweer, buurtorganisatie SBOH en gemeente Heerlen. Deze samenwerking is bekrachtigd in een convenant, waarin de partijen de samenwerking voor de komende drie jaar vastleggen.

Auteur
Gemeente Heerlen
Fotograaf
Pixabay

Gemeente Brunssum steunt economie, activeert gratis Cadeaukaarten

Cadeau

De gratis Cadeaukaart die alle Brunssumse huishoudens onlangs ontvingen, kan vanaf maandag 7 juni worden gebruikt. De kaart heeft een waarde van 25 euro en kan alleen bij Brunssumse ondernemers worden uitgegeven. Met de veertienduizend gratis verspreide kaarten wil de gemeente de lokale economie na de coronacrisis een stevige impuls geven.

Auteur
Gemeente Brunssum
Fotograaf
Pixabay

Aldi-filialen Brunssum en Voerendaal tijdelijk gesloten

Interieur vernieuwde ALDI

ALDI doet een aanscherping van de ANIKo (ALDI Nord Instore Konzept) formule. De discounter komt met duidelijke ACTIE-communicatie in de winkels, waarmee acties uit de folder in de filialen direct herkenbaar zijn. Daarnaast wordt de winkel door een aangepaste warenindeling en een nieuwe opstelling van de schappen overzichtelijker. Producten

Auteur
Aldi Nord
Fotograaf
Aldi Nord

Wie wordt de nieuwste Topvrouw van Limburg?

Logo Topvrouwen Limburg

Komende donderdag 22 april vindt de negende editie van de verkiezing ‘Topvrouw van Limburg’ plaats. Door corona werd deze verkiezing vorig jaar noodgedwongen uitgesteld. Dit jaar biedt L1 de mogelijkheid de verkiezing tijdens een live-uitzending vanuit de Muziekgieterij in Maastricht te volgen: donderdag as. van 18.30 tot 19.25 uur.

Auteur
L1
Fotograaf
L1

Uitzendbureau Wiertz Kerkrade opent vestiging in Nijmegen

Brug over de Waal (Nijmegen)

Wiertz Company opent op 15 april een nieuwe vestiging in Nijmegen. Daar waar veel uitzendorganisaties zich terugtrekken en hun dienstverlening vooral online inrichten, blijft een fysieke aanwezigheid juist een belangrijk uitgangspunt van de allround hr-dienstverlener. De opening van deze vestiging onderstreept de nationale aanwezigheid van Wiertz Company.

Auteur
Wiertz Company
Fotograaf
Pixabay

Ruim 1000 ondernemers vullen enquête gemeentes in

Enquête

Ruim duizend ondernemers uit alle zestien gemeenten in Zuid-Limburg, hebben de afgelopen weken meegedaan aan de enquête over de gevolgen van corona. Dat is ruim voldoende om een representatief beeld te krijgen over wat er leeft onder ondernemers en samen te werken aan oplossingen.

Auteur
Gemeente Maastricht
Fotograaf
Pixabay

PLUS uitgeroepen tot 'Meest Verantwoorde Supermarkt'

Supermarkt

PLUS is voor de zevende keer op rij door consumenten uitgeroepen tot ‘Meest Verantwoorde Supermarkt’ van Nederland. Met de hoogste gemiddelde score van 7,41 heeft PLUS in het GfK MVO rapport 2021 de eerste plaats behaald. Algemeen directeur Duncan Hoy en commercieel directeur Eric Leebeek ontvingen de prijs gisteren uit handen van Joop Holla, Research Director van GfK.

Auteur
PLUS
Fotograaf
Pixabay

Heerlens bedrijf bouwt nieuwe website voor grootste radiotelescoop ter wereld

Telescopen

Is er leven buiten de aarde? En hoe zijn de eerste sterren en planeten gevormd? Deze en nog veel meer fundamentele vragen zullen beantwoord worden worden met de grootste radiotelescoop ter wereld: de Square Kilometre Array (SKA). Heerlens Digital Agency Betawerk is na een internationale aanbesteding uitgekozen om de nieuwe website van dit groot wetenschappelijk project te realiseren. 
 

Auteur
Betawerk
Fotograaf
Pixabay

Wiertz Kerkrade bouwt aan platform voor uitzendkrachten

Lassen

Wiertz Company investeert fors in de ontwikkeling van een digitaal platform voor de bemiddeling van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. “Mister Watson presenteert zich als de eigentijdse, online variant van het reguliere uitzendbureau en komt tegemoet aan de steeds groter wordende vraag naar flexibiliteit en digitalisering, zowel bij opdrachtgevers als bij werknemers”, aldus Roger Holtus, CEO Wiertz Company.

Auteur
Wiertz Company
Fotograaf
Pixabay

Amazon bouwt nieuw distributiecentrum op Avantis

Distributiecentrum

Online postorderbedrijf Amazon bouwt een nieuw distributiecentrum op het grensoverschrijdende bedrijventerrein Avantis. Het distributiecentrum opent in het najaar van 2021 en levert meer dan 500 nieuwe banen op. In het nieuwe distributiecentrum worden circa 170 reguliere banen gecreëerd. Daarnaast ontstaan er zo'n 350 banen als chauffeur bij de bezorgpartners.

Auteur
Gemeente Heerlen
Fotograaf
Pixabay